BUN VENIT LA CRAMA DEALUL DORULUI

Crama Dealul Dorului

Vinuri autentice, pasiune și rafinament în fiecare pahar!

Crama Dealul Dorului face parte din arealul delimitat pentru indicaţia geografică ”Viile Timişului” și este localizată în Podgoria Silagiu (lângă Buziaș). Tradiția vitivinicolă din Dealurile Silagiului este una îndelungată și bogată, cu rădăcini adânci în istoria regiunii. Această zonă a fost recunoscută de-a lungul timpului pentru potențialul său viticol și pentru calitatea vinurilor produse aici.

Vinurile de la Crama Dealul Dorului sunt rezultatul unei atenții minuțioase acordate în fiecare pas al procesului de producție. De la alegerea strugurilor perfect maturati, până la maturarea delicată în butoaie de stejar și îmbutelierea cu grijă, ne asigurăm că fiecare strop de vin exprimă autenticitatea podgoriei noastre și pasiunea noastră pentru arta viticolă.

Descoperiți gustul autentic al vinurilor de la Crama Dealul Dorului! Fiecare pahar este o călătorie prin terroirul nostru exceptional și o încununare a pasiunii și expertizei noastre viticole.

Indiferent dacă sunteți un cunoscător exigent sau un pasionat în cautarea unui vin unic, suntem convinși că vinurile noastre vă vor cuceri. Fie că alegeți un cupaj de Cabernet Sauvignon intens si elegant, un cupaj de Chardonnay proaspăt și vibrant sau un Merlot catifelat și armonios, fiecare sortiment vă va încânta simțurile și vă va lăsa o amintire de neuitat.

Indrăzniți să vă bucurați de aromele rafinate si buchetul bogat al vinurilor noastre.

Nu este doar gustul deosebit care face ca vinurile noastre să fie speciale speciale, ci și recunoasterea pe care o primesc la nivel național și international. Premiile câștigate în competiții prestigioase confirmă calitatea superioară și dedicarea noastra pentru a produce vinuri remarcabile.

Crama Dealul Dorului
Crama Dealul Dorului