EXPERIENTA
LA CRAMA DEALUL DORULUI

Experienta unei Degustări DE VINURI LA
crama dealul dorului

Fie că ești un cunoscător sau un începător în lumea vinurilor, experienta unei degustări la Crama Dealul Dorului poate să fie un moment memorabil.
La Crama Dealul Dorului, tradiția întâlnește inovația în fiecare picătură de vin și te așteptăm să te alături călătoriei noastre și să te bucuri de adevărate opere de artă în sticlă!

Vă invităm să petreceți alături de prieteni sau colegi momente speciale într-un decor pitoresc și să degustați vinurile noastre premiate. Vă garantăm că veți avea o experiență memorabilă!

Preturi pentru grupuri de minim 15 persoane.

Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați.

experienta unui eveniment privat
la crama dealul dorului

Crama Dealul Dorului este un loc pitoresc și fermecător situat în mijlocul unui peisaj mirific, cu priveliști uimitoare asupra dealurilor și a podgoriilor.
Locația noastră este perfectă pentru organizarea evenimentelor private, oferind un cadru intim și elegant, unde puteți crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Facilități:
  • Spațiu pentru evenimente: Avem o sală special amenajată pentru evenimente private, care poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor dvs. Indiferent că este vorba despre o petrecere aniversară, o nuntă sau o întâlnire specială, spațiul nostru vă oferă confort și eleganță.
  • Terasă panoramică: Oferim o terasă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra peisajului înconjurător. Aici, oaspeții pot savura vinurile noastre și se pot bucura de atmosfera relaxantă și liniștitoare a locației noastre.
  • Vinuri de calitate: Crama noastră este renumită pentru selecția sa de vinuri de înaltă calitate, provenite din podgoriile locale. Oaspeții dvs. vor avea ocazia de a degusta și de a se bucura de vinuri fine și distincte, care completează perfect experiența culinară.