Crama Dealul Dorului
O NOUĂ GENERAȚIE DE VINURI

Vinurile Premium de la Crama Dealul Dorului, din gama MAESTOSO New Edition - Maestoso Burgund Mare Baric și White Blend (cupaj de Riesling Italian, Muscat Ottonel și Chardonnay)

MAESTOSO New Edition de la Crama Dealul Dorului

Suntem încântați să vă prezentăm cele două noi vinuri excepționale din gama Maestoso New Edition de la Crama Dealul Dorului: Burgund Mare Baric și White Blend.
Acestea sunt vinuri deosebite, create cu pasiune și grijă pentru a oferi o experiență vinicolă unică.

Burgund Mare Baric este un vin roșu nobil, cu o personalitate puternică și distinctă. A fost maturat în butoaie de stejar timp de 12 luni, ceea ce i-a conferit arome complexe și o textură catifelată.

Gustul său elegant și echilibrat este dominat de note de fructe de pădure coapte, mure și condimente subtile. Această combinație rafinată între fructuozitate și taninuri delicate îl face potrivit pentru momentele speciale sau pentru a fi savurat alături de preparate culinare fine.

Crama Dealul Dorului
Crama Dealul Dorului
Crama Dealul Dorului
Crama Dealul Dorului
Crama Dealul Dorului
Crama Dealul Dorului

maestoso new edition de la crama dealul dorului. white blend

Vinul White Blend din gama Maestoso New Edition este o combinație fermecătoare de soiuri de struguri albi (Muscat Ottonel, Riesling Italian și Chardonnay), care se completează reciproc pentru a crea un vin alb plin de prospețime și aromă.

Acest vin îmbină armonios aromele de fructe tropicale, cum ar fi ananasul și mango, cu nuanțe subtile de flori albe și ierburi proaspete. Gustul său elegant și vibrant este accentuat de o aciditate bine echilibrată, oferind o experiență plăcută și revigorantă. White Blend este alegerea perfectă pentru a însoți fructe de mare, salate proaspete sau pur și simplu pentru a fi savurat în compania prietenilor.

Ambele vinuri Maestoso New Edition reflectă pasiunea și calitatea Cramei Dealul Dorului pentru producția de vinuri superbe. Fiecare sticlă este rezultatul muncii atente a viticultorilor și enologilor noștri, care urmăresc să aducă în paharul dumneavoastră o experiență autentică și memorabilă.

Descoperiți bucuria degustării vinurilor New Maestoso de la Crama Dealul Dorului și lăsați-vă surprinși de aromele și calitățile lor deosebite.