Crama Dealul Dorului
Recunoastere internațională

Crama Dealul Dorului se mândrește cu două Medalii de Aur obținute la VINARIUM 2023 și le consideră o validare a muncii pasionate în producerea vinurilor de cea mai înaltă calitate.

CRAMA DEALUL DORULUI MAESTOSO CABERNET sAUVIGNON & mERLOT BARIC 2017

Acest cupaj remarcabil de la Crama Dealul Dorului aduce împreună două soiuri nobile de struguri, Cabernet Sauvignon și Merlot, pentru a crea un vin extraordinar.

Cu o combinație perfectă între aromele bogate de fructe negre, vanilie și condimente, acest vin impresionează prin profunzimea și eleganța sa.

Maturat 12 luni în butoaie de stejar, acest cupaj dobândește o structură complexă, taninuri fine și o notă subtilă de vanilie.

Medalia de Aur obținută la VINARIUM 2023 atestă calitatea excepțională a acestui vin și îl recomandă pentru o experiență de degustare de neuitat.

Cu aromele sale intense și prospețimea vibrantă, acest cupaj de Riesling Italian și Muscat Ottonel 2022 de la Crama Dealul Dorului a impresionat juriul concursului VINARIUM 2023, câștigând Medalia de Aur.

Vinul emană arome de flori albe, citrice și fructe exotice, oferind o experiență senzorială captivantă.

Gustul său echilibrat, cu o aciditate plăcută și o notă subtilă de mirodenii, completează perfect aromele sale seducătoare.

Medalia de Aur obținută reflectă angajamentul Cramei Dealul Dorului de a produce vinuri de înaltă calitate și atributele remarcabile ale acestui cupaj.

CRAMA DEALUL DORULUI RIESLING ITALIAN & MUSCAT OTTONEL 2022

vinarium wine contest 2023

Ce a însemnat VINARIUM International Wine Contest 2023 în cifre?
  • Peste 1300 de vinuri înscrise în concurs din 23 de țări
  • 41 de judecători din 16 țări,
  • 4 zile intense de jurizare!

Aceste două vinuri de la Crama Dealul Dorului, medaliate cu Aur la VINARIUM 2023, reprezintă o combinație excepțională între tradiția viticolă și inovația tehnologică, exprimând esența terroirului unic din care provin strugurii.
Indiferent dacă sunteți un iubitor pasionat de vinuri sau căutați o alegere sofisticată pentru o ocazie specială, aceste două cupaje vor încânta cu siguranță simțurile dumneavoastră și vor aduce momente de plăcere pură.

Descoperiți și savurați vinurile premiate de la Crama Dealul Dorului și bucurați-vă de o experiență de degustare de neuitat, alături de vinuri cu adevărat excepționale.