Termeni și condiții

Termeni și Condiții

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

 1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul rewine.ro

Client – persoana fizica cu varsta de peste 18 ani / persoana juridica care efectueaza o Comanda.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, etc.).

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – DEALUL DORULUI S.R.L. avand urmatoarele date de identificare: cod unic de inregistrare RO14878550, nunar de ordine in registrul comertului J35/1451/2002, sediu social: Dumbravita, Str. Castanilor nr. 21, jud. Timis.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 1. Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal premise si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

 1. Continutul Site-ului in general

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de administratorul Site-ului de la alti producatori / emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri. Utilizatorii inteleg si accepta ca administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de “comunicate de presa”.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea

Cererile de utilizare a Continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de contact a Site-ului. O

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site, indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu blog, avatar, comentarii etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.

 1. Restrictii

Continuturile de pe Site sunt protejate prin legea drepturilor de autor si de legile marcii comerciale si apartin proprietarilor lor. Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, puteti accesa si utiliza informatiile si materialele in cadrul Site-ului pentru uz personal. Utilizatorul nu le poate schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata, sau copia pentru distribuirea sau vanzarea oricaror informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor sau pe alte site-uri. Utilizatorul trebuie sa obtina permisiunea scrisa si prealabila de la administratorul Site-ului sau de la orice alta entitate care detine proprietatea intelectuala asupra Continutului inainte de a putea publica, distribui, afisa, sau exploata comercial orice material de pe Site.

Prin utilizarea Site-ului, sunteti de acord sa respectati toate notificarile privind drepturile de autor sau alte restrictii postate. Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin administratorului Site-ului si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin administratorului Site-ului acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de continutul acestuia.

 1. Link-uri

Acesti termeni de utilizare se aplica numai pentru Site-ul nostru. Nu detinem nicio responsabilitate pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale puse la dispozitie prin orice alt site, inclusiv cele pe care le legati. In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata in legatura cu utilizarea de orice continut, bunuri sau servicii disponibile pe orice alt site. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. Ne rezervam dreptul de a anula orice autorizatie acordata pentru conectarea la site-urile noastre, si de a solicita incetarea unei astfel de conexiuni oricarui site, in orice moment. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site- ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

 1. Subscrieri

Este permisa transmiterea sau publicarea pe Site a comentariilor sau a sugestiilor legate de Site si de activitatea noastra. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul a nu revizui sau lua in considerare orice observatii sau sugestii nesolicitate legate de activitatea noastra sau legata de produsele si serviciile comercializate.

 1. Recenzii Produse si servicii

Utilizatorul are dreptul de a recenza Produsele si Serviciile. Este interzisa publicarea recenziilor care contin un limbaj abuziv, vulgar, amenintator, hartuitor, calomnios, defaimator, obscen, care invadeaza intimitatea unei persoane, care incalca drepturi de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate, sau orice lege. Este interzisa postarea materialelor care solicita fonduri, sau care fac publicitate sau solicita bunuri sau servicii.

Nu suntem responsabili pentru materialele postate de catre Utilizatori care sunt calomnioase, obscene, invadeaza viata privata, incalca drepturile de autor sau marca comerciala. Ne rezervam dreptul de a elimina recenziile sau mesajele pe care le consideram ca sunt inacceptabile, ofensatore, abuzive, defaimatore, obscene, vechi, sau altfel. Ne rezervam de asemenea dreptul de a edita materialele din orice alt motiv. Indiferent daca vom modifica sau elimina astfel de materiale, utilizatorii raman singurii responsabili pentru continutul mesajelor sau recenziilor. Prin postarea pe Site a recenziilor, acordati in mod expres proprietarului un drept perpetuu si neexclusiv de a folosi recenziile publicate, in original sau editate, in cadrul programelor de televiziune, carti, articole, comentarii, sau in orice alt mediu cunoscut acum sau care va fi dezvoltat mai tarziu. De asemenea, Utilizatorul garanteaza ca detine sau controleaza toate drepturile pentru continutul pe care il posteaza si ca folosirea de astfel de continut nu va incalca drepturile oricarei parti terte.

 1. Raspundere

Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului. Utilizatorii inteleg si accepta ca functionalitatea Site-ului poate fi afectata de anumite conditii obiective. Utilizatorii inteleg si accepta ca administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a administratorului Site-ului. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Produselor si Serviciilor sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta. In cazurile de forta majora administratorul Site- ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si sa despagubeasca integral pe administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Produselor si Serviciilor sau orice alt aspect in legatura cu acestea.
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre societatea DEALUL DORULUI S.R.L., acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii pe Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 1. Comanda

Pentru a putea comanda este necesara crearea unui cont pe Site si autentificarea. Crearea unui cont pe Site este necesara pentru a ne asigura ca vindem bauturi alcoolice doar persoanelor care au implinit varsta de 18 ani, conform legii.
Dupa ce produsele dorite au fost adaugate in cos, se apasa pe butonul “Finalizati comanda” fie din fereastra aparuta dupa adaugarea unui produs in cos, fie accesand cosul de cumparaturi din coltul dreapta sus si apasand butonul “Pasul urmator”. Va aparea fereastra de autentificare. Daca nu aveti cont, va rugam apasati butonul “Cont nou”. Dupa introducerea datelor necesare inregistrarii contului se apasa butonul “Inregistreaza-ma”. Dupa aceasta etapa se introduc datele de facturare a comenzii si adresa de livrare. Plata comenzii se poate face atat prin ramburs, la primirea comenzii de la curier, cat si online, cu ajutorul unui card bancar. Utilizatorii sunt rugati sa verifice corectitudinea datelor si sa finalizeze comanda prin butonul “Trimite comanda”.

 1. Pretul si modalitatea de plata

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului, la care adauga cheltuielile de livrare si/sau incasare aferente. Cheltuielile de livrare sunt detaliate pe Site. Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul Site-ului shop-wine.ro, sunt exprimate in lei si contin T.V.A.
In momentul de fata, plata se poate face prin urmatoarele modalitati:

a) ramburs la primirea comenzii de la curier;

b) transfer bancar;

c) online cu card bancar prin procesatorul de plati (Visa/Maestro/Mastercard).

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Daca ati ales metoda de plata cu card bancar, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in niciun moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision.

 1. Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul unui serviciu de curierat rapid, la adresele de pe teritoriul Romaniei. In vederea asigurarii fara probleme a livrarilor, va rugam sa indicati ca si adresa de livrare o adresa la care puteti fi gasiti in intervalul orar 9-17. Receptia produselor este obligatoriu sa fie facuta de o persoana cu varsta de peste 18 ani, in baza Cartii de Identitate sau a altui document care sa ateste varsta.

Aveti posibilitatea de a ridica produsele comandate si direct din magazinul nostru din Timisoara, Str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel nr. 13, caz in care nu mai sunt percepute costuri de transport.

 1. Retur produse

Societatea DEALUL DORULUI S.R.L. face toate eforturile pentru a se asigura ca produsele livrate si serviciile noastre sunt de cea mai inalta calitate. Totusi, daca exista probleme cu produsele comandate si doriti sa le returnati, va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@shop-wine.ro si vom face tot posibilul pentru a remedia situatia.
Returnarea produselor este posibila in cel mult 14 zile de la livrarea acestora. Costurile cu returul produselor vor fi suportate de client. Daca in urma analizarii reclamatiei se dovedeste ca aceasta este intemeiata, clientul are optiunea de a solicita fie inlocuirea produsului, fie contravaloarea acestuia, situatie in care acesta va primi un cupon valoric care acopera valoarea produsului si al transportului. Cuponul poate fi utilizat pentru efectuarea unei noi achizitii prin intermediul site-ului www.shop-wine.ro.

Garantia pentru calitate si Returnarea banilor platiti.
Orice client poate cere returnarea banilor platiti in termen de 30 de zile, din orice motiv. Dupa perioada de 30 de zile de la achizitionare se poate renunta la programul de membership prin anularea contului sau prin trimiterea unui mesaj la pagina de suport dedicata membrilor. In acest caz banii nu se vor returna.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR)

DEALUL DORULUI S.R.L.. este operator de date cu caracter personal, iar confidentialitatea datelor furnizate de Utilizatori si Clienti reprezinta o preocupare constanta. Societatea DEALUL DORULUI S.R.L. va prelucra datele personale in conformitate cu legislatia europeana si nationala in vigoare la momentul prelucrarii datelor. Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal poate fi accesata aici: PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Politica de utilizare a cookie-urilor

Siteul utilizeaza fisiere de tip cookie. Politica de utilizare a cookie-urilor poate fi accesata aici: POLITICA PRIVIND FISIERELE COOKIES.

 1. Politica antispam

Societatea DEALUL DORULUI S.R.L. interzice utilizarea serviciului de e-mail daca are drept consecinta transmiterea, distribuirea si livrarea de mesaje nesolicitate prin posta electronica sau de mesaje comerciale nesolicitate („SPAM”) si de asemenea, daca mesajele pe care le trimiteti prin serviciul oferit:

 1. a) nu utilizeaza si nu contine anteturi incorecte sau falsificate;
 2. b) nu utilizeaza si nu contine nume de domeniu incorecte sau inexistente;
 3. c) nu utilizeaza niciun fel de tehnica pentru a denatura, ascunde sau obstructiona prin alte mijloace orice informatie de identificare a punctului de origine sau a caii de transmitere;
 4. d) nu utilizeaza alte mijloace de adresare inselatoare;
 5. e) nu utilizeaza nume de domeniu Internet apartinand unor terti si nu se retransmite de la sau prin echipamentul unui tert, fara permisiunea acestuia;
 6. f) nu contine in linia de subiect informatii false sau care pot induce in eroare si nu prezinta in vreun alt mod continut fals sau care poate induce in eroare;
 7. g) nu se conformeaza standardelor tehnice.

Societatea DEALUL DORULUI S.R.L. nu autorizeaza colectarea, analizarea sau colectionarea de adrese de posta electronica sau alte informatii de la sau prin intermediul serviciului. DEALUL DORULUI S.R.L. nu permite si nu autorizeaza ca alte persoane sa utilizeze serviciul pentru a colecta, compila sau obtine informatii despre clienti sau abonati, inclusiv si fara a se limita la acestea, adresele de posta electronica ale abonatilor, care sunt informatii confidentiale cu drepturi de proprietate ale Societatii DEALUL DORULUI S.R.L.
Societatea DEALUL DORULUI S.R.L. nu permite si nu autorizeaza niciun fel de incercare de a utiliza serviciul intr-un mod care ar dauna, dezactiva, suprasolicita sau deteriora in orice privinta serviciul sau care ar interfera cu utilizarea deplina a serviciului de catre orice alta parte. Daca societatea DEALUL DORULUI S.R.L. constata ca are loc o utilizare neautorizata si improprie a Site-ului, poate lua, fara o notificare prealabila, masurile pe care le considera corecte, potrivit propriilor considerente, inclusiv blocarea mesajelor de la un anumit domeniu Internet, a serverului de posta electronica sau a adresei IP.
Societatea DEALUL DORULUI S.R.L. poate suprima imediat orice cont al oricarui serviciu unde constata, potrivit propriilor considerente, ca se transmite sau exista o legatura de orice fel cu un mesaj de posta electronica care violeaza aceasta politica.
Nimic din aceasta politica nu intentioneaza sa acorde vreun drept de a transmite sau de a trimite mesaje de posta electronica prin sau catre serviciu.
Nereusita impunerii acestei politici in toate situatiile nu echivaleaza cu o renuntare la drepturile DEALUL DORULUI S.R.L.

Utilizarea neautorizata a serviciului in conexiune cu transmiterea de posta electronica nesolicitata, inclusiv de posta electronica care violeaza aceasta politica, poate rezulta in sanctiuni civile, penale si administrative impotriva expeditorului si a celor care il asista.

 1. Confidentialitate si neconcurenta

Fiecare dintre utilizatorii Site-ului nostru este necesar sa inteleaga ca instrumentelor, proceselor, strategiilor, materialelor si informatiilor de pe Site le sunt aplicabile reglementarile din domeniul drepturilor de autor si de proprietate intelectuala, astfel incat Utilizatorii se angajeaza sa nu inregistreze, reproduca, distribuie, multiplice informatiile noastre, in orice mod, fara permisiunea noastra scrisa. Orice utilizare neautorizata sau distribuirea conceptelor noastre, a Site-ului, a materialelor, si a altor materiale cu proprietate intelectuala de catre Utilizatori sau de reprezentantii acestora este interzisa si ne rezervam dreptul de a cere despagubiri in instanta pentru daunele provocate ca urmare a incalcarii acestor drepturi. Administratorul Site-ului face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe Site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

 1. Durata/inchiderea contului

Odata creat, contul ramane valabil pe o perioada nederminata sau pana cand Utilizatorul decide sa-l inchida sau, dupa caz, pana la o data la care administratorul, cu notificare prealabila transmisa prin prin e-mail inceteaza oferirea acestui serviciu.
Dreptul de a utiliza contul creat inceteaza automat in cazul incalcarii de catre Utilizator a prevederilor prezentului document. In acest caz, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate cheltuielile aferente contului si dupa inchiderea lui. Administratorul nu este responsabil de pierderile de date / informatii cauzate de inchiderea contului.

 1. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale administratorului Site-ului, prevazute de Termenii si Conditiile, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a administratorului Site-ului.