ARMONIE – Crama Dealul Dorului

Descoperă bucuria și rafinamentul într-un pahar de vin ARMONIE!

ARmonia de la crama dealul dorului

Atunci când darurile naturii și bogația solului de pe dealurile Silagiului intră în simbioză cu pasiunea și priceperea oamenilor, „se naște” un vin care poate fi o alegere perfectă pentru cei care caută echilibrul și rafinamentul într-un pahar de vin.

Cu note delicate și bucheturi armonioase, acest vin transmite o experiență degustativă plină de subtilitate și eleganță.

Armonie poate fi savurat în cele mai diverse ocazii. Este partenerul ideal al unei seri romantice în doi sau un companion de încredere pentru întâlniri cu prietenii.
Fie că este degustat alături de mâncăruri fine sau pur și simplu într-o clipă de relaxare, Armonie va crea o experiență deosebită.

Descoperă magia unei armonii perfecte

Vinurile ARMONIE reprezintă echilibrul și rafinamentul într-un pahar. Fie că îți place un Rose delicat sau un cupaj de vin alb proaspăt, vei găsi în colecția noastră vinul perfect pentru a-ți încânta simțurile.
Descoperă aromele subtile și bucură-te de fiecare înghițitură!

Crama Dealul Dorului

Descoperă bucuria și rafinamentul într-un pahar de vin ARMONIE!

ARMONIE Rose din Burgund Mare reprezintă un dans delicat al aromelor de fructe roșii și prospețime.

Cu o culoare atrăgătoare și un buchet seducător, acest vin te va cuceri instantaneu.

Savurează fiecare înghițitură și lasă-te purtat într-un univers plin de eleganță și extaz gustativ.

ARMONIE White Blend este un cupaj alb, care te va surprinde prin armonia perfectă a aromelor. Aromele fructate și notele florale se împletesc într-un mod sublim, oferindu-ți o experiență gustativă de neuitat. Un vin care te încântă cu fiecare înghițitură și te provoacă să explorezi noi dimensiuni ale plăcerii.

Descoperă bucuria și rafinamentul într-un pahar de vin ARMONIE!